Praktiske oplysninger

Alt det praktiske

Mine åbningstider er:


Mandag til torsdag:   06:45 - 16

Fredag:   06:45 - 15


Priser og tilskud


En plads hos mig koster 2950 kr/md i forældrebetaling. Hertil kommer det kommunale tilskud, som indsættes på forældrenes nemkonto.


Tilskud og forældrebetalingen overføres, så de står på pasningsordningens konto senest den sidste bankdag i måneden.Der betales for 12 måneder, uagtet om barnet eller jeg holder fri, er syg eller holder ferie.Prisen er incl. alle måltider, vaskeklude, numsecreme, solcreme, barnevogn, dyner mm. Bleer er dog ikke incl.Forældrebetaling samt tilskud reguleres én gang årligt pr. 1. januar.


Ansøgningsskema vedrørende tilskud kan findes på kommunens hjemmeside. Jeg er gerne behjælpelig med at udfylde dette.Indskrivning


For at kunne starte i Sundby Privat Pædagogisk Pasningsordning skal Jeres barn være skrevet op på den kommunale venteliste.

Når I modtager tilbud om plads i det kommunale kan I takke nej og vælge privat pasningsordning, og ansøge om tilskud fra kommunen.


Ønskes pladsen reserveret flere måneder/år forud for barnets opstart i pasningsordningen, betales et reservationsgebyr  svarende til én måneds egenbetaling. Dette beløb reguleres i første måneds betaling ved opstart.

Opsiges aftalen inden opstart bortfalder reservationsgebyret.Forsikring


Jeres barn skal være dækket af familiens ansvar/ulykkeforsikring.

Sundby Privat pædagogisk pasningsordning har ingen erstatningspligt.Ferie


Pasningsordningen holder lukket i weekender og på helligdage, juleaften, nytårsaften, samt dagene mellem jul og nytår. Hertil kommer 3 ugers sommerferie, 1 uges efterårsferie samt 1 uges vinter/forårsferie. Derudover kan der forekomme enkelte fridage til sygehusbesøg o.l der vil ligge placeret henover ferieåret - disse meldes ud så snart jeg er bekendt med dato. I min ferie er I selv ansvarlig for at sørge for pasning af Jeres barn. 

Jeg har en vikar tilknyttet, som jeg benytter hvis jeg skal til læge, tandlæge el. lign.


Skulle jeg blive syg meldes dette ud så hurtigt som muligt - der arbejdes på at få tilknyttet en vikar i tilfælde af sygdom, dette er dog endnu ikke en mulighed.Sygdom


Jeg modtager IKKE syge børn.....


Er dit barn syg, har det bedst af at blive hjemme hos sine primære omsorgspersoner. Sygdom er ikke altid blot 38+ i feber - kig på og mærk dit barn - man er sjældent i tvivl. Husk på, at syge børn ofte smitter, både hinanden og måske mig. Syge børn har brug for ro, og mor og fars omsorg.


Ved feber skal børnene have været feberfrie i et døgn før de kommer i pasning.

Ved diarre, skal de have almindelig afførring i et døgn, før de kan komme igen.

Ved opkast, skal de have holdt mad og drikke i sig i et døgn.

De skal kunne følge og deltage i hverdagens aktiviteter uden problemer. Ladcykel


Sundby privat pædagogisk pasningsordning har sin egen ladcykel. Dette betyder, at vi er i stand til at komme på lidt længere ture ud af huset, end hvad der er muligt med en barnevogn. Cyklen er udstyret med 4 punktseler, og cykelhjelme til 4 børn haves.Ugentlig aktivitet ud af huset


Vi har et samarbejde med GuldBoSund Friplejehjem og Rehabilitering, hvor vi kommer for at lege, spille bold og snakke med beboerne. Dette er til stor gavn for både børn og ældre, der bidrager med så meget kvalitet til hinanden.


OBS. VI KOMMER DESVÆRRE IKKE PÅ GULDBOSUND PT, GRUNDET CORONA.